image
Nicolai Hermansen, Træner
07. maj 2018 kl. 19:18
U16 drenge besejrede Hvalsø på Herstedøster Stadion

HIC U16 drenge fik søndag besøg af Hvalsø. Efter sidste uges nederlag mod naboerne fra Vallensbæk. Skulle der ske en oprejsning for drengene.

Og det bød der på. Drengene var klar fra start, men det var modstanderne os, så det blev en meget lige kamp, og vi skulle helt hen til 28. spille minut før der blev scoret, en aflevering fra Sebastian ude på fløjen ind til Kammer som tog et træk og afsluttede fra 30 meter, direkte op i krogen. Et drømme hug og vi er foran 1-0. En hurtig opgivning fra Hvalsø og et hurtigt angreb så scorer de til 1-1. Som også var pause resultatet.

Efter pausen kom HIC bedst fra start med fokus på at vi skulle flytte bolden over kanterne. Og her fra gik det Hurtigt - Subhaan scorer til 2-1 og 3-1, Kammer igen denne gang på en indøvet hjørnesparks kombination til Anton på forreste stolpe som får sparket den om bagerst. Hvor Kammer står og puffer den over linjen, nu vi foran 4-1. Huzi ville også være med til 5-1.

Da der var spillet 65 min så måtte Frederik Højen desværre indkassere et gult kort. Som kostede 10 min på bænken og et stærkt pres fra modstanderne som gav dem 2 mål og nu står den 5-3. Med 5 min tilbage fik vi en spillere mere ind og vi var nu fuldtallige, det udbyttede Subhaan på en friløber til at score til 6-3 som også blev kampens resultat.