Menu

Da U14 Drenge storsejrede med 24-4

image En scoring af HIC
John Bødker
08. oktober 2017 kl. 22:31
Sjældent at en tabene modstander har fået en positiv oplevelse. Men de unge HIC'ere viste stort format overfor modstanderen fra Hundige BK

Man kunne kippe med flaget, man kunne skrive om dagens spiller, ja der var meget der kunne skrives om. Men især en situation viste et stort format af HIC'erne - Det er ikke hverdagskost at HIC vinder en fodboldkamp med 24-4, men det skete da U14 drengene besøgte Hundige BK - Sejren kunne sagtens have været større, da Hundiges målmand var den bedste på dagen. 8-10 forsøg på træværket blev det også til i den noget ensformige forestilling.

Det var tydeligt at værterne havde mere end svært ved at skabe lidt resultater i turneringen og havde da også ladet modstanderne score mere end 60 mål i kun 5 kampe. Hundige holdet var et nysammensat hold og så var de indrangeret i en forkert række da de var født i 2005-2006.

Tilbage til formatet - Efter kampen kom trænerne over og sagde tak for kampen til træner Claus Jensen og takkede drengene for at have givet Hundige drengene en oplevelse af, at det godt kan være sjovt at spille fodbold. Det viste sig at de blå havde opmuntret modstanderne med positivitet og vejledning i fodbolds spillets kunst.

De havde kun oplevet hånende modstandere og det tærrede på drengene - så selvom holdet fik en ordentlig en over snuden fik de en god oplevelse af HIC'erne.

STORT CADEAU TIL 2004'erne  

Luk