Menu

173 HIC’ere tager i påsken på tur til Holland

image
Webmaster
28. marts 2018 kl. 09:17
Ungdomsafdelingens store udlandstur går i år til Holland, hvor destinationen er Amsterdam-forstanden Almere. De 10 drenge- og pigehold deltager i henholdsvis stævnerne Holland Cup og Hansa Trophy, hvor der venter spændende kampe

På torsdag morgen kl. 5.00 bliver der trængsel på parkeringspladsen foran Glostrup-Hallen, når 3 store turistbusser skal fyldes med 173 HIC’ere fra de 10 ungdomshold, som skal afsted på årets udlandstur, som i år går til Holland.

De mange spillere og trænere skal indlogeres i hytter på ferieparken Walibi udenfor Amsterdam. Derudover byder turen på træning fredag formiddag efterfulgt af fælles udflugt til Ajax’s imponerende stadion Amsterdam Arena. Lørdag og søndag skal holdene i kamp i det to stævner, som HIC-holdene deltager i. U13-14 pigeholdet samt de to U15 drengehold deltager i stævnet Hansa Trophy i byen Zwolle, mens de øvrige syv HIC-hold deltager i stævnet Holland Cup i byen Almere.

Det er naturligvis muligt at følge med i turen hjemmefra, hvor resultaterne fra de to stævner kan følges på http://www.hanzetrophy.nl/wedstrijden/wedstrijden/wedstrijdschema-en-resultaten og http://www.holland-cup.nl/wedstrijden/wedstrijden/wedstrijdschema-en-resultaten. Derudover vil vi forsøge at ligge beretninger fra turen op på hjemmesiden samt HIC’s Facebookside.

Luk