Menu

Solen skinner - HIC's kvinder vinder!

image DAgens målscorer foto: SAN
Simon Alexander Nielsen, Cheftræner
18. april 2019 kl. 01:13
Kvindesenior er kommet flyvende fra start

Det er en folk brandvarme tøser, som har taget hul på forårsturneringen. 🔥De første 2 kampe, har budt på sejre og en samlet målscore på 8-1, hvilket i skrivende stund er nok til at vi er placeret som rækkens duks. Siden årsskiftet har der været fuld smæk på både træning, samt træningskampe, og selvom vi har justeret en smule på det taktiske system, så har pigerne taget det til sig som lyn og torden. Vi har kontinuerligt været en ordenligt r*vfuld spillere til træning, og ligeledes har alle fået masser af spilletid i træningskampene. Dette krydret med et par herlige sociale arrangementer har medført at humøret og spilleglæden er i top, og det smitter i den grad af, på spillet på banen! 😎

I lørdagens kamp mod Espergærde skulle vi på papiret op imod en heftig modstander. De havde vundet deres første kamp med hele 9-4, så vi brugte en del tid på at forberede os på, hvordan vi defensivt skulle håndtere dem. Denne opgave blev løst af hele holdet til UG, kryds & slange, og selvom de havde en angriber som i den grad havde X-Faktor, så blev hun på allerfornemste vis lukket ned af os.

Mentalt! -> Der var vi saftsusme klar, og der skulle ikke gå mere end blot 16 sekunder, førend hjemvendte Alberte Remmer fik kanoneret bolden i kassen, i hendes officielle comeback-kamp for HIC. Måske serie 1's hurtigste scoringen nogensinde? Ellers er det godt nok tæt på!! ;-)

Generelt havde vi super godt styr på kampen, og meget lidt var overladt til tilfældighederne mod et ellers godt kæmpende Espergærde-hold. Vi blev ellers sat lidt på prøve med de "fysiske" omstændigheder, og kampbolden mindede mest af alt om en af de bolde, man som ung pige/knejt spillede "MUR" med i skolegården - Det var en interessant oplevelse 😅 Dagens kampleder i sort, gjorde også tingene ganske spændende for begge mandskaber, og selvom han utvivlsomt skønnede sit bedste igennem hele affæren, så var der bred enighed om, at vi hellere ville til 24-timers koncert med Fie Laursen, end opleve dette igen 😊

HELE holdet, gav liv & sjæl, og dette medførte også, at da kampen blev fløjtet af, så stod der 1-4 på tavlen, og HIC's smukkeste hold, har nu lagt flot fra land med 2 sejre i 2 kampe. Dagens målscorere er som vist på billedet: Alberte & Lucky med henholdsvis 1 & 2 basser - Den sidste målscorer var et velplaceret selvmål.