Rodet sæsonpræmiere gav 3 point

image Camilla Malling tilbage efter lang skadespause scorede et enkelt mål i sæsonpræmieren
John Bødker
14. april 2018 kl. 20:49
Anna-Natalia Grillis og Camilla Malling scorede i 2-1 sejren over Bagsværd BK

Buffalo Park lagde græstæppe til sæsonpræmieren i serie 1 for vores bedste kvindesenior og kampen endte lykkeligt for HIC'erne med en fortjent 2-1 sejr over Bagsværd BK efter en noget rodet affære. De nærliggende dyr og beboere var da heller ikke i tvivl, da HIC højlydt kunne råbe et rungende sejrsråb fra midten af banen, så selv hestene på de nærliggende marker lystigt vrinskede med.

I de første 70 minutter sad Bagsværd på kampen spillemæssigt og HIC havde mere end svært ved at få spillet til at fungere. Gæsterne havde ide med opspillet og med en vis rutine (holdet består af kvinder fra 15 til 39 år) bevarede de roen. Til gengæld var det HIC der tilspillede sig de største chancer og kampen kunne have været lukket meget tidligere hvis den sidste koncentration havde været i højsæde, men sådan er der jo så meget. Gæsterne havde en målvogter der tog godt for sig.

Efter 66 minutter var det slut med heldet for HIC, da Bagsværd bragte sig foran med 1-0.

HIC'erne gav dog ikke op og var forsat farlige på omstillingerne - Men der skulle et kludemål i det 78 minut til at få HIC på banen igen. Anna-Natalia Grillis forsøgte et skud som ikke var alverden, men bolden smuttede mellem benene på målvogteren og så var det lige igen. I forhold til spillet var det ikke fortjent, men i forhold til chancer var det fuld fortjent og bare minuttet efter stod det 2-1 på en scoring af Camilla Malling - Endnu engang så målvogteren ikke helt sikker ud.

HIC kunne nu kører sejren hjem og var tæt på at øge førringen da Ida Nygaard bankede bolden i mål - Desværre blev målet annulleret for offside.

Julie Henriksen blev fortjent kåret til kampens spiller. Stærkt spillende var også Stine Jensen og Pernille Raun der spillede op til niveau.