Menu

Nyt trænerteam hos kvindesenior

image
John Bødker
26. oktober 2018 kl. 22:49
Jesper Bang-Madsen har opsagt sin aftale med HIC

Seniorformand Anders Fabild og cheftræner for kvindesenior Jesper Bang-Madsen har i efteråret løbende evalueret situationen i afdelingen og i sidste uge kom så opsigelsen fra Jesper - HIC vil gerne takke Jesper for en stor indsats og ønsker ham de bedste ord med på vejen til et nyt spændende trænerjob.

Fabild har været hurtig og kan stolt bekræfte at man på kort tid har lykkedes at få et nyt team til kvindesenior.

Simon A. Nielsen, som for kort tid siden er stoppet som u16 træner grundet manglende tid til at træne et ressource krævende hold med træning tre gange om ugen og 2 kampe i forhold til sin uddannelse, har valgt og træde til med opstart den 24 januar 2019 - Derved vender han tilbage til kvindesenior som han har trænet før.

Simon har hentet Magnus Haahr op af mølposen som assistent - Ny i teamet bliver Torben Holmbeck som målmandstræner  

Dan og Claus fortsætter som holdleder for 11 mandsholdet, Martin og Julie “Kulle" (efter barsel) fortsætter som holdleder for 8 mands holdet.

Simon har allerede planen for den kommende sæson klar

Vi kommer til at spille efter systemet 4-1-4-1, og minder utroligt meget om den klassiske 4-4-2, med få justeringer taktisk. 4-1-4-1 er også direkte overførbart til 8-mands (2-3-2 - differentieret...), da det er vigtigt for os, at det giver taktisk mening for os alle sammen, som et stort hold.

Simon gør dog allerede comeback ved kvindeseniors sidste kamp lørdag den 27 oktober på Herstedøster Stadion - start kl 11.00