Kvindeseniors rekord som ubesejret led et knæk da Fårevejle BK kom på besøg.

image Maria og Julie var blandt 8-mands holdets målscorer mod BSF
Steen Madsen
15. maj 2017 kl. 07:10
Efter godt 540 minutters spil som ubesejret i Sjællandsserien mistede HIC denne flotte rekord da de i dag mødte Fårevejle BK på et næsten fuldt stadion. Opbakningen var perfekt og flotte blå røgsøjler steg op i den klare himmel. 8-mands holdet brager derud af efter storsejr over BSF

Der hviler en slag forbandelse over dette opgør, som anfører Stine Jensen udtalte efter kampen. Vi spiller altid dårligt når vi møder Fårevejle BK - I dag var desværre ikke nogen undtagelse.

Fårevejle startede med overtag i spil og chancer og efter 29 minutter måtte HIC'erne kapitulere da Fårevejle bragte sig fortjent foran 1-0, dette blev også resultatet af første halvleg. En halvleg hvor HIC ikke gjorde meget væsen af sig.

Efter pausen var billedet stort set det samme og det var ikke overraskende at Fårevejle kom på 2-0. Tiltrods for denne føring stod man alligevel med en følelse af at HIC nok skulle klare ærterne som de har gjort i de fire foregående kampe som er endt uafgjort. Og da Pernille Raun Olsen reducerede på et langskud små fem minutter før tid steg håbet. HIC kastede alt frem og pressede Fårevejle helt i bund. I sidste minut fik HIC et hjørnespark i venstre side som Pernille gik ud for at sparke. Samlige HIC spillere var i feltet incl. målvogteren Josephine Hörup. Alle uden for banen holdt vejret – skulle det virkelig lykkedes igen at få point. Desværre løb situationen ud i sandet og dommeren kunne fløjte ampen af med sejr på 1-2 til Fårevejle.

Næste opgave for Damesenior bliver pokalkampen på onsdag mod Rønnede og næste turneringskamp var planlagt søndag mod Lyngby men meget tyder på denne kamp bliver flyttet da den kommer i vejen for superligaopgøret mellem Lyngby og FCK. Og politiet ønsker alle aktiviteter stoppet senest kl 1200 af sikkerhedsmæssige grunde.

Kvindeseniors 8-mands hold tog voldsomt revanche mod BSF

På en dag der til forandring mindede og en efterårsdag af den værste slags med blæst og regn havde HIC’s kvinder inviteret BSF til revanche match. Første kamp i Ballerup var endt med en sejr til BSF på 3-1.

Så nu skulle der betales tilbage og det blev der i den grad også. BSF var handicappet af at mangle en del stamspillere og stillede kun op med 8 spillere. Og det var langt fra nok til at holde de fremstormende HIC spillere fra fadet. HIC som fra første fløjt sad hårdt på modstanderne bragte sig hurtig foran og pressede konstant modstanderne helt tilbage på deres banehalvdel. En pause stilling på 4-0 var ikke et mål for lidt. HIC spillerne strålede af selvtillid da de tog fat på anden halvleg og kampens tempo begyndte at vise sig på modstanderne som var helt uden udskiftere. Så da dommeren fløjtede af stod der 9 – 1 på måltavlen.

Dagens målscorer fra venstre: Stine Skov Jensen (2), Elisabeth Wahl (1), Frida Morthorst (1), Sara Bach (2), Maria Kollberg Larsen (2) og Julie Bøge-Rasmussen (1).

Med dagens sejr ligger holdet nu på en flot førsteplads med hele fire points ned til BSF på anden pladsen. Med kun fire kampe tilbage begynder HIC nu at ligne et rimeligt bud på en vinder af rækken  så det bliver super spændene at følge holdet i de næste kampe.