Kvindesenior videre i pokalturneringen efter endnu et drama

image Lucky scorede et vaskeægte hattrick i kampen mod Rønnede
Steen Madsen
19. maj 2017 kl. 00:29
Man ender med at gentage sig selv, men HIC gjorde det igen i slutningen af kampen. Kampens store spiller var Lucky med et flot hattrick

Det var et lidt svækket hold der begav sig til Rønnede for at spille pokalkamp mod det lokale serie 1 hold. De fire musketere Wahl, Malling, Overgaard og Rebekka var ude med skader. Så det var en lille sluttet flok på 13 spillere der satte kursen mod Rønnede. Netop den dag startede sommeren med bilkøer i lange baner som gjorde turen til en ren tortur og da spillerne endelig ankom til spillesteder og steg ud af de små metaldåser var det med et noget forpint ansigtsudtryk. Men med kort tid til kampstart var det bare om at komme i gang.

Trods de bedste intentioner startede HIC dårligt, ja nogle vil sige slet ikke. Efter 45 sekunder var Rønnede foran 1 – 0 og det blev være få minutter senere da det blev 2 – 0 og da der blev fløjtet til pause var stillingen 3 – 0 til hjemmeholdet. I pausen lød det fra HIC’s bænk ” vi visker første halvleg ud og starter på en frisk” og det var lige hvad HIC så gjorde.

Efter et minuts spil i anden halvleg reducerede Lucky til 1 – 3 og HIC'erne kom meget mere med i kampen og viste en strålende energi. Der blev spillet frisk til og HIC kom til flere chancer dog uden at score. Ca. 17 minutter før tid blev Bach sendt frem i angrebet og holdet gik over til at spille med kun tre spillere i forsvaret. Denne satsning gav resultat da Lucky scorede til 2 – 3. Nu gik det stærkt, det blev til et ægte hattrick da Lucky igen scorede og udlignede til 3 – 3. I dommerens ekstra tid scorede Slot til sejr på 3 – 4 .

Ikke overraskende blev Lucky enstemmigt valgt til kampens bedste  spiller.

Nu gælder det om at restituerer i de næste dagen så HIC forhåbentlig kan stille et stærkt hold til turneringskampen Søndag den 21 maj på Herstedøster Stadion mod Lyngby BK - Kampen fløjtes igang kl 1200.

I pokalturneringen er HIC nu i DBU's 1.ste runde. Modstanderen kendes ikke endnu