Kvindesenior vandt tæt kamp og spillede sig på 2. Pladsen i sjællandsserien.

image
Steen Madsen/John Bødker
06. maj 2017 kl. 22:43
Det går forrygende hos kvindesenior hvor også 8-mands holdet ligger i toppen

I den 6 kamp i kvindernes sjællandsserie tog HIC'erne imod NFC/VIF (Nykøbing FC og Vordingborg IF) - HIC'erne har i dette forår vist en fantastisk fightervilje og det har resulteret i en sejr og fire uafgjorte kampe. I den tætte række er der kun 3 point mellem top og bund, så det gjaldt om at få point på kontoen.

Dagens modstander er ikke noget dårligt hold og de startede kampen med overbevisende spil og havde HIC'erne på hælene. Spillet hang ikke sammen og spillerne havde svært ved at finde hinanden. Forsvaret og en stærkt spillende målvogter i Josephine Hörup havde en travl dag på kontoret.

Men som halvlegen skred frem fik man mere styr over opspillet og man begyndte at finde hinanden og så begyndte chancerne at komme. Halvlegen sluttede målløs og det skal HIC nok være mest glade for.

Efter pausen kom HIC bedst fra start og spillet hang betydeligt bedre sammen. Efter bare 5 minutter fik HIC et hjørnespark i højre side som Pernille Raun Olsen tog ud for at sparke - Et perfekt indlæg hvor Stine jensen havde forladt sit forsvar og med en behersket inderside bankede bolden i mål til en 1-0 føring.

Gæsterne var ikke et slagen hold og gav HIC'erne kamp til stregen - men HIC bed godt fra sig og kom til flere gode chancer.

I slutningen af kampen smed gæsterne alt frem i et sidste forsøg på udligning, men holdet holdte stand og holdet er stadigvæk ubesejret og er med i toppen af rækken.

Kampens spiller blev en deler mellem Kristine Thane Nielsen og Sarah Lyberth

8-mands holdet indtager første pladsen i deres række

HIC var taget til Gladsaxe for at møde Bytoften IF fredag aften. HIC stillede op med ni oplagte spillere - Det dejlige denne aften var den store opbakning på tilskuerpladserne.

Dette gav sig også udslag på banen. HIC startede flot og det var fuld fortjent at Kolle bragte HIC foran 1 – 0. Kampen gav debut på 8-mandsholdet til den unge Julie Dalsager og hun kvitterede for tilliden med at bringe HIC foran 2-0, Julie fik i efteråret 2016 debut i sjællandsserien på 11-mands holdet. Det blev i øvrigt en flot debut hvor Julie boltrede sig oppe foran og kom til flere gode chance. Mon ikke man snart ser mere til dette unge talent på holdet.

Anden halvleg var en kopi af første, HIC sad på det meste og frisparksmål af Stine og endnu en flot kasse af Kolle førte holdet frem til en sikker sejr på 4 – 0. Og denne flotte sejr betyder at HIC indtager første pladsen i pulje 3. Derfor er der lagt op til et super spændene opgør onsdag den 10 maj kl 1900. Her kommer BSF på besøg som er det eneste hold som har taget point fra kvinderne. De vandt den første kamp 3-1 så der er revanche på dagsordenen og naturligvis forsvar af førstepladsen. Kom og se damerne spille på onsdag og støt dem til endnu en sejr.

Fredag den 12. maj (St. Bededag) er der tribleprogram i Herstedøster hvor herrerne 1 og 2 varmer op inden vores kvindesenior kl. 16.00 skal forsvarer topplaceringen i sjællandsserien mod Fårevejle