Kvindesenior vandt sikkert efter noget af det bedste bold her i foråret.

image Kampens målscorer fra venstre Stine Skov Jensen, Pernille Raun Olsen, Sarah Lyberth og Lucky Brown
Steen Madsen
21. maj 2017 kl. 23:30
Efter midtugens gyser i Rønnede stod det klart at HIC skulle kommer meget bedre ud til starten af kampen og prøve at sætte sig på kampen

På en dejlig forårsdag hvor solen stod højt på en helt klar blå himmel tog HIC mod gæsterne fra Lyngby. Efter midtugens gyser i Rønnede stod det klart at HIC skulle kommer meget bedre ud til starten af kampen og prøve at sætte sig på kampen. Vi skal vise vi vil have bolden og ved hvad vil vil gøre ved den lyd det i optakten. Og det kan lige være at HIC damerne havde hørt efter. Straks efter dommerens fløjt tog HIC kommandoen og spillede med både ben og hoved. Allerede efter 7 minutters spil sendte Pernille bolden ind i Lyngbys straffesparksfelt og Stine Jensen steg til vejrs og med et præcist hovedstød sendte hun bolden i nettet til HIC føring 1 – 0. HIC kom til en del chancer men Lyngby havde også deres muligheder men som oftest blev disse sikkert afværget af et stærkt spillende HIC forsvar og glippede det en enkelt gang eller to var Josephine i målet en sikker bagerste skanse.

Da spillerne havde søgt i skyggen til pausesnakken var meldingen fra  bænken ganske enkel ”Fortsæt” lød den klare besked og efter frugt og masser af vand var HIC klar til ar fortsætte de gode takter.

Og der skulle kun gå 2 minutter før Sarah mellem venner og fjender sparkede bolden ind i Lyngby målet til føring 2 – 0. Så kom der en lille periode hvor HIC skruede lidt ned for gassen og Lyngby kom langt frem på banen og da Slot i det 75. minut blev  præsenteret for det gule kort steg presset fra Lyngby side men HIC gled flot af og ventede tålmodigt til Slot igen kom på banen. Minuttet efter scorede Pernille et rigtigt flot mål og her var kampen realt afgjort men Lucky ville også på scoringstavlen og det kom hun i kampens sidste minut til slutresultatet 4- 0.

Det var uden sammenligning den bedst spillede HIC kamp her i foråret som efter 7 kampe ligger HIC kvinder på Sjællandsseriens 3. Plads.

Næste opgave bliver på fredag hvor HIC tager mod Kalundborg på stadion med kampstart kl 1900.