image
Julie Korsgaard Christiansen
16. april 2018 kl. 13:09
Mærkeligt at man kalder et kvindehold for 8-mands, men det hindrede ikke holdet i at slå Karlslunde sikkert

Med samtlige hjemmebanekampe lagt søndag morgen kl. 09:45 (tak til arrangørerne af dette for resten) var det en flok småtrætte kvindesenior-8mandsspillere som kl. 08:15 mødte op i HIC søndag morgen for at gøre sig klar til at spille sæsonens første kamp.

Kampen skulle spilles mod et ungt Karlslunde-hold bestående udelukkende af spillere fra årgang 99 og 00.  HIC lagde ultimativt bedst ud – og disse takter fortsatte egentlig hele kampen igennem, hvor HIC dominerede med flot spil på samtlige pladser. Gode afleveringer, flot trekantsspil, gode bolde i dybden og flere gode afslutninger på Karlslunde-keeperen.

Kampen var kun små 30 sekunder gammel, da HIC-spillerne for først gang i kampen kunne juble over mål. Holdets første mål blev dog ikke sat ind af en HIC-spiller, men derimod en Karlslunde-spiller som på et langskud fra Maria ”Kolle” Kollberg rettede bolden af, så den gik ind i kassen bag den chanceløse Karlslunde-målmand. Sikke en start - og herfra tog det kun fart! Efter første mål sad HIC stort set på bolden resten af halvlegen. Flere gode kombinationer med specielt midtbanegeneralen Kolle som primus motor og masser af lækre bolde i dybden som skabte talrige chancer til de blå.

Cirka midtvejs i første halvleg udbyggede Nanna Hilligsøe Kristensen da også føringen til 2-0 til hjemmeholdet, da hun på en fornem aflevering i dybden af undertegnede kunne prikke bolden sikkert i mål.  I pausen snakkede HIC’erne om, at en føring på 2-0 ved halvleg altid er farlig, og at kampen på ingen måde var afgjort eller lukket endnu. Der blev blandt andet talt om, at holdet skulle have mere lyd på inde på banen, og at holdet ikke måtte gå ned i tempo. Samtidig kunne vi høre på Karlslundes spillere, at de nok ville have haft godt af at have haft en udskifter eller to med til kampen (de mødte kun otte spillere op), hvorfor det gjaldt om at holde tempoet i kampen oppe, så vi fortsat kunne køre modstanderne trætte.

I anden halvleg fortsatte målshowet for HIC. Lucky kom ind på sin angrebsplads fra anden halvlegs start af, og hun skulle da også kun bruge fire minutter, før hun havde scoret sit første mål i sæsonen! Et Karlslunde-målspark blev fornemt hentet ned, og efter et træk eller tre lå bolden inde i bag Karlslunde-målmanden igen. Det store tandpastasmil hos Lucky er altid en fornøjelse at se, og tilskuerne til resten af kvindeseniors kampe i denne sæson kan uden tvivl glæde sig til at se mere til dét smil fremover!

Kampen fortsatte, men egentlig var det stort set kun bold til ét mål. HICs målmand Christina (glædeligt lånt af Fodboldfitness resten af sæsonen, af hjertet tak!) havde vist egentlig kun to-tre egentlige aktioner i kampen, hvilket også vidner om et stærkt spillende HIC-mandskab (kvindskab?). Backen Cecilie ”Cille” Andersson ville også føjes til måltavlen, så efter 52 minutters spil fik hun presset sig forbi alt og alle og prikkede bolden ind – nu til en føring på 4-0 til de blå.

I de allersidste sekunder af kampen fik HIC hjørnespark, og efter at bolden havde været lidt oppe og nede, kunne undertegnede på assist fra Nanna Hilligsøe sparke bolden ind i mål med en vinkel på 0 grader fra baglinjen bag Karlslunde-keeperen (sådan cirka, ikke?).  Alt i alt en temmelig godkendt start på sæsonen for kvindeseniors 8mandshold. Efter en svær sidste sæson, hvor holdet mødte flere stærke hold og løb ind i en række nederlag, tegner denne sæson sig allerede en del lysere!  Følg glad med over de næste par måneder!  Kampens resultat: 5-0  Målscorer: selvmål, Nanna Hilligsøe Kristensen, Lucky Brown, Cecilie ”Cille” Andersson og Julie K. Christiansen  Kampens spiller: Cecilie ”Cille” Andersson