Menu

Et flot farvel til pokalturneringen

image OdenseQ måtte kæmpe for hver kvardratmeter.
John Bødker
13. november 2017 kl. 22:10
Som ventet var OdenseQ en for stor mundfuld for HIC kvinderne i 8-delsfinalen af DBU pokalen. Men HIC havde stor ære af kampen

Der var lagt op til den helt store kamp på Glostrup stadion da HIC's kvindesenior fra sjællandsserien skulle op mod 3F-liga holdet fra Odense - HIC's største kamp til dato.

Man skulle vist være meget blå hvis man troede at HIC'erne skulle have en jordisk chance mod et hold fra landets bedste række og Odense pigerne kom da også til Glostrup for at vise at de spiller i den bedste række. Der skulle da også kun gå få minutter af kampen før HIC kom bagud.

Ved ikke om oddset på under 10 måls nederlag som gav 50 gange pengene igen var årsag til at HIC'erne gav gæsterne svære betingelser - Holdet stod sammen og hjalp over hele linjen - Som deres angriber udtalte, så havde de mere end svært ved at scorer på en særdeles velspillende Josephine Hörup i målet.

Noget gæsterne lagde mærke til var den kolosalle opbakning og stemning der var på stadion - det var ikke noget de så så tit.

At der var forskel på de to hold skal vi ikke diskutere, men HIC gik fra banen med en god oplevelse og et "lille" nederlag på 7-0 - Det var ikke en walk-over kamp for OdenseQ og stor ros var der da også fra gæsternes træner.

Med denne afslutning på pokaleventyret går kvinderne nu på vinterferie - men er at finde i den kommende futsal turnering 

foto af OdenseQ

Luk