Endnu en sejr til kvindernes 8-mandshold

image En stolt Ulla van Deurs viser med tydeligt tegn af hun scorede begge mål
Julie Korsgaard Christiansen
21. april 2018 kl. 10:50
Den debuterende Ulla van Deurs fra fodboldfitness scorede begge mål i 2-0 sejren

8mandsholdet kørte torsdag aften til Hareskov for at spille anden kamp i sæsonen. Til dagens kamp havde holdet glædeligt lånt FodboldFitness-spilleren Ulla van Deurs, og dette skulle vise sig at være fremragende scoop!

HIC startede kampen ud med både højt tempo og højt pres på Hareskovs forsvarsspillere. HIC sled sig frem til flere store chancer, men der måtte alligevel gå 25 minutter før holdet kunne juble over første mål. På et perfekt sparket hjørnespark af Stine Skov Jensen sled og slæbte Ulla van Deurs nemlig bolden over målstregen, og hun kunne dermed score sit første mål for kvindeseniors 8mandshold! Jublen ville ingen ende tage, og smilet var stort hos den glade FodboldFitness-spiller. Ulla van Deurs skulle da også kun bruge yderligere fire minutter på banen, før hun havde scoret sit andet mål. På en mesterlig assist fra HICs altid bomstærke midterforsvar Lærke Bak Pjetursson kunne Ulla van Deurs nemlig fra sin kantplads afdrible to Hareskov-forsvarere og deres målmand for elegant at kunne trille bolden over målstregen. Sikke en første halvleg!

I halvlegen snakkede holdet blandt andet om, at lyden og kommunikationen manglede i den grad i første halvleg om end HIC sad på det meste af spillet, så holdet blev internt enige om, at lyden og kommunikationen inde på banen skulle forbedres i anden halvleg. Samtidig havde holdet også givet Hareskov for megen plads inde på banen, så de kunne komme frem til flere farlige målchancer. Dette måtte holdet lave om på ved at sidde tættere på sin direkte modstander.

I anden halvleg var HIC igen tæt på mål, hvilket desværre blev spoleret af en utrolig dårligt placeret dommer. HIC fik i starten af anden halvleg dømt frispark et par meter uden for Hareskovs målfelt, og dette tog Cecilie ”Cille” Andersson af, da hun med en inderside spillede Stine Skov Jensen fri uden for feltet til en oplagt skudmulighed. Desværre stod dommeren i vejen for Stines skud, som i stedet førte til en kontra den anden vej, hvilket HICs forsvar dog havde styr på. Da Hareskov senere i kampen fik frispark nogenlunde samme sted uden for HICs straffesparksfelt, nævnte Stine Skov Jensen til dommeren, at han også godt måtte stå i vejen for Hareskovs spark, hvilket ikke umiddelbart faldt i god jord hos manden i sort, der manede til besindighed. Anden halvleg forblev uden mål, men drama kom der alligevel, da Emilie Burchall i det 45. minut trak sit livs første gule kort for at fælde en modstander – ved at hænge fast i modstanderens snørebånd!

Og således skete det, at kvindeseniors 8mandshold på årets første sommerdag sled sig til anden sejr i sæsonen og fortsat kan kalde sig ubesejrede.

Kampresultat: 0-2

Målscorer: Ulla van Deurs (begge mål)

Kampens spiller: Ulla van Deurs