Benhårdt arbejde sikrede kvinderne 3 point.

image
Simon Alexander Nielsen
12. maj 2018 kl. 17:19

I dagens anledning var HIC/Buffalo Park værter for et herligt traktement, hvor der stod Allerød på menuen. På en solskinsberiget eftermiddag, var det en flok oplagte piger, som stod klar til at byde modstanderholdet op til dans. Nogen fremragende teknisk forestilling fik vi aldrig, men der var i den grad fight og vilje på menuen. Gentagende gange i løbet af matchen klagede Allerøds spillere over at der blev gået for hårdt til dem, og HIC tromlede ufortrødent igennem :-)

1 halvleg bød stort set på spil til et mål, og især Stine Jensen brillierede på den centrale midtbane, hvor hun ca halvvejs inde leger kispus med 3 modstandere. De 3 står eftersignende stadigvæk og drejer rundt om hinanden, på vores kære arena. Desværre for Jensen får hun overplaceret bolden, da hun forsøger at smække den ind i det lange hjørne... Sort uheld, for noget som ellers snildt kunne have været årets basse i KvS-1. :-)

Allerød har en enkelt friløber i 1. halvleg, men et velkæmpende midterforsvar bestående af søstrene Henriksen, får i samarbejde med en velspillende Josephine i målet, klaret ærterne til UG. Der var ingen tvivl om, at denne forestilling skulle fightes hjem.

HIC'erne kæmper for at få pasningerne til at sidde i skabet, men skarpheden manglede desværre på de sidste parameter, hvorfor stillingen ved pause-tid hed 0-0.

Efter pausen ser spillet i perioder væsentligt bedre ud, og pigerne kommer tættere og tættere på det forløsende føringsmål. Banens bredde bliver udnyttet bedre, og der kommer flere variationer på i spillet, hvilket medfører et gevaldigt tryk mod Allerøds mål. HIC's offensive 3-kant bestående af Bach, Lucky & Pernille får løbet rigtig mange meter, og lige pludselig, så opstår chancen! Bolden havner hos forsvarsdirigent Julie Henriksen, som flot sender Lucky afsted i dybden med en direkte stikning. Lucky er heldigvis som oftest kold som is i disse situationer, og får prikket bolden i kassen til 1-0, hvilket også blev kampens resultat :-)

Efter 90 minutter + det løse kunne pigerne stå tilbage med smil på læben, efter den 3 sejr på stribe. (4 - hvis man medregner et udeholds udeblivelse). I skrivende stund er det nok til en placering som nr. 3 og ubesejrede, endda med en kamp færre, end holdene på 1 & 2 pladsen.

En velfortjent sejr, til et utroligt vel-kæmpende og hårdt-arbejdende kvindesenior - Stærkt tøser!!

Dagens resultat: HIC 1 - 0 Allerød.

Dagens assist: Julie Henriksen.

Dagens målscorer: Lucky