Topholdet Stenløse hængt til tørre i blæsevejret på Stenløse stadion

image
Webmaster
04. maj 2019 kl. 21:46
HIC skulle forsøge at holde fast i den gode 2. halvleg fra kampen mod Glostrup, da HIC’erne på udebane mødte rækkens nr. 2 Stenløse. Efter sæsonens måske bedste HIC-indsats, kunne de i dagens anledning organgeklædte HIC’ere drage hjem med en suveræn 1-5 sejr.

Stenløse bød på en råkold og blæsende forårsdag HIC op til kamp på det atmosfæreforladte Stenløse stadion, hvor HIC'ere udgjorde en stor del af de 62 fremmødte tilskuere.  Stenløse indtager rækkens 2. plads, men HIC’s trænerteam havde forberedt holdet på en modstander, som primært er faglige på dødbolde og lange indkast, mens deres bagkæde bestemt er til at tale med. HIC startede derfor med både Nicolai Beck og Nassor Salim i front, der sammen med Rasmus Thønning og Rasmus Floor på kanterne, kampen igennem ikke gav Stenløse ro i opspillet. Samtidig var HIC påpasselige i defensiven, hvor Jacob Christensen endnu engang var suveræn i luftrummet foran Mathias Jensen i HIC-målet.

I første halvleg havde hjemmeholdet fordel af en delvis medvind, med HIC’erne havde fuldt kontrol over hjemmeholdet. Første gang HIC så for alvor var i nærheden af Stenlæses mål, opfangede Mathias Nielsen bolden, og sendte den med en solid inderside flot ud mod den fjerne stolpe,  hvorved ”Maddi” med sit første mål i flere år bragte HIC i front. At hjemmeholdets defensiv var til at ryste, blev i høj grad bekræftet efter en halv times spil, da Nicolai Beck jagtede en tilbagelægning til hjemmeholdets målmand. Den duel slap Nicolai bedst fra, da han fiskede bolden, som han sendte gennem målmandens ben til en 0-2 føring.

HIC var nu i fuld kontrol, og selv ikke hjemmeholdets farligste våben med bolde i 2. sals højde, gav Mathias Jensen nævneværdigt arbejde.  Halvlegen blev så perfekt afsluttet, da Rasmus Thønning på den sidste boldberøring gjorde ”Maddi” kunsten efter, og med et flot langskud scorede til pausestillingen 0-3.

Efter den længere udflugt til de nostalgiske omklædningsrum under Stenløse klubhus, havde hjemmeholdet fået genskabt troen på deres faste taktik, og muligheden for at vende kampen på hovedet. Da HIC’erne omvendt startede langt mere passive end i hele første halvleg, startede Stenløse med et langt pres på HIC’erne.  Efter fine driblinger af Stenløses indskiftede venstre kant, fik HIC’erne ikke ekspederet indlægget væk fra farezonen, og til sidst kunne hjemmeholdets tårnhøje midterforsvar banke en reducering op i nettaget.

Heldigvis genfandt HIC hurtigt roen og den fine indsats, hvor hjemmeholdets opblomstring kun var kortvarig. Spændingen i kampen blev så slukket, da Rasmus Floor midt i halvlegen strøg igennem på kanten, og sendte et fladt indlæg lige i fødderne på Nassor, der sikkert bragt HIC på 1-4. Kampen sluttede også helt perfekt, da HIC på kampens sidste angreb udspillede hjemmeholdet, så Nicolai Beck kunne afsluttede et flot angreb med scoringen til 1-5. Kampens HIC'er blev fortjent Mathias "Maddi" Nielsen, der både spillede en fin kamp på midtbanen, men også scorede et sjældent mål.

Dagens HIC-målscorer i den noget alternative kampdragt.

Sjællandsserien er fortsat meget lige, hvor HIC nu indtager en placering midt i rækken. Afstanden til bundstriden kan udvides endnu mere, når HIC på fredag d. 10. maj kl 19.00 tager imod Brøndby. Her har HIC chancen for revanche for efterårets nederlag i en omvendte kamp, hvilket dog kræver endnu en koncentreret indsats, da Brøndby har haft et godt tag på HIC.