Menu

En dejlig lørdag blev pludselig pragtfuld perfekt

image
Allan Nielsen
22. april 2018 kl. 00:32
2.-holdet kan holde tre ugers kamppause med et solidt forspring til nummer 2 og 3.

Når man er et suverænt tophold med 11 sejre i 12 kampe, er det altså bemærkelsesværdigt at have været bagud i 7 af kampene.

Men det er altså kendsgerningen for HIC’s 2.-hold, der endnu en gang oplevede modstanderne score det første mål, da Lejerbo var på besøg i en topkamp, der kunne definere resten af sæsonen. HIC vandt 3-1 og skabte dermed et hul på 7 point til rækkens nummer tre, og da Avarta et par timer senere var så elskværdig at besejre B.77 ligeledes med 3-1, var hullet til nummer to samtidig udvidet til 5 point.

Og i denne absurde sæson resterer der blot fire kampe, hvor 4 point altså vil være nok til at sikre den oprykning, der er både en målsætning for holdet og et krav fra klubben. Ja, ja, vi skal nok Don F!

Lørdagens sejr over det nyetablerede Lejerbo-hold, der stillede med ti nye spillere i forhold til efterårets kamp, var i den sammenhæng helt vital, og måden den blev skabt på, var mindst lige så opløftende. Når den solide 2.-holdstrup bliver suppleret af de individuelle kvaliteter, der helt naturligt bare er større i en 1-holdstrup på sjællandsserieniveau, så hænger det hele virkelig godt sammen. Høj klasse, drenge!

Efter en 1. halvleg med overtal i spil, men manglende skarphed i den sidste eller næstsidste aflevering, når dominansen skulle omsættes til chancer, havde trænerteamet på sidelinjen en heldig hånd med nogle rokeringer og et par indskiftninger i pausen.

Det gav udligning, da indskiftede Martin Schippers dirigerede David Beisheims flade frispark i nettet, det gav føring, da Beisheim udnyttede et straffespark begået mod Jonas Vogeley, der også med sit forrygende antrit stod for oplægget til 3-1-målet, som Schippers med vanlig elegance skovlede den sidste meter over målstregen.

’Hvem var det, der vandt i dag’, high-fives hele vejen rundt og 10 stemmer til David Beisheim, der på grund af arbejde ikke kunne lave sine kropsfinter i fredagens 1.-holdkamp og derfor meget velkomment var udlånt til 2.-holdet – hvor han nu har scoret i alle sine 3 kampe i denne sæson.

2.-holdet må nu vente tre uger på næste kamp – og dermed masser af træninger, inden det gælder Avarta på udebane.

Serie 4, kreds 5
HIC – Lejerbo 3-1 (0-1)
0-1 (25) 1-1 Martin Schippers (61) 2-1 David Beisheim (straffe 68) 3-1 Martin Schippers (83)
HIC: Torben Holmbäck – Magnus Hørning, Per Møllekær, Anders Ørvad Mortensen – Hjalte Selcuk, Ulrik Nielsen (anf.), Frederic Vibe, Dsavid Beisheim – Glen Vielsted, Simon Hellebek, Jonas Vogeley

Udskiftninger:
46. Emil Hartman  for Per Møllekær
46. Martin Schippers for Glen Vielsted
75. Glen Vielsted for Hjalte Selcuk

Ikke benyttet: Simon Andersen

Foto: Rasmus Petersen