Menu

1 dejavu, 2 debutanter, 3 point og 4 målscorere

image Dagens målscorer fra venstre Jonas Vogeley, Frederic Vibe, Martin Schippers og Anders Ørvad Mortensen
Allan Nielsen
07. april 2018 kl. 20:29
2.-holdet vandt årets første kamp uden at imponere..

Når det handler om HIC’s 2.-senior, er tal en uundgåelig del af konceptet. Træneren er statistiker. Og sådan er det!

Nogle tal blev dog hemmeligholdt inden årets første kamp mod Atletico Hilal. Nemlig den detalje, at ud af efterårets 54 scorede mål, så var kun de 8 repræsenteret i forårsdebuten fordelt med 5 til Martin Schippers, 2 til Frederic Vibe og 1 til Anders Ørvad Mortensen (the forsvarsspiller formerly known as Benned).

Pudsigt nok scorede alle de tre nævnte, da det med hiv og sving og trækhjul blev det til forventede sejr over Atletico Hilal – og fuldstændigt som for syv måneder siden på 4-2. Dengang scorede Ali Reezapoor 2, Mark Stender og Rasmus Bjørnskou hver 1 mål – og ingen af dem var med i dagens kamp, bare for at understrege den omskiftelighed, der altid er et 2.-holds betingelser.

I stedet var der debut til Jonas Vogeley, der fik lært 2.-holdets mange traditioner i omklædningsrummet på den hårde måde. Kampens spiller med 10 stemmer, dagens stolthed (skål!) for mål og assist som debutant, brug af mobil, underbukser og hvad der ellers skal betales for, når man læser bødekassereglernes regler, der er skrevet med meget små bogstaver på en ulæselig baggrund.

Debut var der også til 17-årige Sillas Gyldelsøe, der har imponeret til de første træninger efter hjemkomsten fra Tyrkiet i en grad, at han blev placeret som angriber i det fleksible 3-4-3-system, uden helt at finde sig tilpas i den uvante rolle, men tiltroen til hans potentiale er usvækket – og han HAR allerede lært at drikke under mærket i første tår.

Set fra sidelinjen startede HIC nervøst og alt for tilbageholdende, hvilket alt for længe gjorde kampen lige så spændende som i efterårets første kamp, da stillingen var 2-2 indtil der var spillet 76 minutter. I dagens kamp var det tilfældet indtil 73 minutter. Men der var nu heller ikke SÅ meget anderledes i forhold til dengang; ikke færre end 9 af HIC’s spillere var gengangere fra startopstillingen i sæsonens første kamp – supplereret af de to debutanter. Deraf det helt markante dejavu (der til orientering for de uindviede er et fransk ord for at opleve noget, man har set før).

HIC vandt, forspringet til forfølgerne er uforandret, og nu venter to uger til den næste og ekstremt afgørende hjemmekamp mod rækkens nummer tre, Lejerbo, lørdag 21. april klokken 13.30.

Serie 4, kreds 5
HIC – Atletico Hilal 4-2 (1-1)
1-0 Frederik Vibe (2), 1-1 (29), 2-1 Jonas Vogeley (71), 2-2 (73), 3-2 Anders Ørvad Mortensen (73), 4-2 Martin Schippers (90)
Gult kort: Atletico Hilal (42)
HIC: Michael Schliemann – Glen Vielsted Nielsen, Magnus Hørning, Anders Ørvad Mortensen – Hjalte Selcuk, Ulrik Nielsen (anf.), Frederic Vibe, Lasse Belchuke – Sillas Gyldelsøe, Martin Schippers, Jonas Vogeley

Udskiftninger:
32. Kasper ’Kake’ Kongsdorf for Sillas Guldelsøe
71. Sillas Gyldelsøe for Lasse Belchuke
Ikke benyttet: Per Møllekær og hans støttestrømper samt Emil Leisin
Kampens spiller: Jonas Vogeley 10, Hjalte Selcuk 2, Glen Vielsted Nielsen 1, Ulrik Nielsen 1,Anders Ørvad Mortensen 1, Frederic Vibe 1