Menu

Så kan det ellers nok være, at det atter blev fredag aften i HIC

image To målscorere og to debutanter fra kampen, hvor begge hold scorede to mål: Benjamin Nielsen, Mikkel Andersen, Rasmus Floor Andersen og Rasmus Bjørnskou. Foto: Allan Nielsen
Allan Nielsen
07. april 2018 kl. 00:40
Tre mål på straffespark og en udligning langt inde i overtiden gjorde årets første kamp til endnu et drama

Efter at have mistet fire markante spillere i vinterens løb har cheftræner Jan Christensen skruet ned for ambitionerne forud for den første forårssæson i sjællandsserien i klubbens lange historie. Trods den fornemme placering som nummer fire i debutsæsonen handler de kommende måneder om ikke at rykke ud, lyder den formulerede målsætning.

Men fredagsdramaerne er der på ingen måde skruet ned for. Tværtimod. For er du SÅ færdig, der var gang i den, da HIC indledte året med at spille 2-2 mod Farum i en kamp med tre straffespark og to mål i overtiden.

Med to 21-årige debutanter, Rasmus Bjørnskou og Rasmus Floor Andersen, i startopstillingen spillede HIC lige op med rækkens nummer tre i første halvleg, men uden at nogle af holdene kunne skabe nævneværdige scoringsmuligheder. Et unødvendigt straffespark til, begået af Benjamin Nielsen, da HIC’s forsvarsspil var for tøvende, gav Farum føringen efter 10 minutter, men efter pausen var HIC totalt dominerende, mens Farum koncentrerede sig om at forsvare føringen og overlod initiativet til hjemmeholdet.

Indskifterne Nassor Salim og Mikkel Andersen fik et par store chancer, inden kampen eksplodererede i slutfasen.

Et straffespark dømt for et skub i ryggen på Nicolai Beck blev knastørt sparket ind af Benjamin Nielsen, og HIC øjnede muligheden for at gå efter sejren, da Farums målmand, Martin Schøtt, i forbindelse med straffesparket modtog gæsternes tredje gule kort.

Kampen slog dog endnu en kolbøtte, da Farum efter et hjørnespark blev tildelt kampens tredje straffespark, som blev omsat til en 2-1-føring, men HIC’erne udviste stor koldblodighed og satte en sidste kraftanstrengelse ind. Nicolai Beck spillede med en fornem indenomsaflevering en tredje indskifter, Victor Pihl Hansen, fri og hans afslutning forbi den vikarierende markspiller i målet blev sparket den sidste meter ind over målstregen af Mikkel Andersen.

2-2 og stor jubel på og uden for banen – hvis man altså ikke lige var fra Farum.

Cheftræneren med det hemmelige mellemnavn uddelte roser for holdets indstilling, udtryk og træningstilstand, selv om det ikke altid kan høres inde på banen, at spillerne gerne vil vinde, men de viste det – og fik et fortjent point i udbytte.

To målscorere og to debutanter fra kampen, hvor begge hold scorede to mål: Benjamin Nielsen, Mikkel Andersen, Rasmus Floor Andersen og Rasmus Bjørnskou. Foto: Allan NielseN

Sjællandsserien, kreds 1
HIC – Farum 2-2 (0-1)
0-1 (straffe 10) 1-1 Benjamin Nielsen (straffe 88) 1-2 (straffe 90+2) 2-2 Mikkel Andersen (90+6)
Gule kort: Kasper Wiese (45), Masinissa Khaled Elghawi (73) og Martin Schøtt (86), alle Farum
HIC: Torben Holmbæck – Kristian Sørensen, Jakob Christensen, Mathias ’Fønne’ Thomsen (anf.), Casper Karlsson – David Beisheim, Rasmus Bjørnskou, Benjamin Nielsen, Rasmus Floor Andersen – Simon Hellebek, Nicolai Beck
Udskiftninger:
46. Victor Pihl Hansen for David Beisheim
46. Nassor Salim for Simon Hellebek
68. Simon Hellebek for Rasmus Floor Andersen
81. Mikkel Andersen for Kristian Sørensen

Luk