Nyt kapitel skrevet i HIC’s historie – naboklubben og storebror Glostrup FK fortjent nedlagt i aftenkampen på Glostrup Stadion

image
Webmaster
05. oktober 2017 kl. 23:19
I mange år var naboklubben fra Glostrup med divisionshold en helt naturlig storebror for HIC. Nu er Glostrup FK og HIC dog begge i Sjællandsserien, hvor HIC torsdag aften hentede en dejlig 2-1 sejr på Glostrup stadion over de selvudnævnte oprykningskandidater.

Efter 2 nederlag i træk skulle HIC gerne tilbage på pointkurs, da de blå tog de ca. 3 km. til udekampen mod Glostrup FK. Kampen var den første mellem de to klubbers 1. hold, hvor HIC naturligt indtog lillebrorrollen som nyoprykker i Sjællandsserien.

Trods oplæg fra cheftræner Jan Christensen om det modsatte, så startede HIC langt tilbage på banen, presset af et offensivt hjemmehold. Men støt og roligt fik HIC spillet sig ind i kampen, hvor Matthias Føns og Rasmus Jensen var stærke på den centrale midtbane. Men netop som HIC var ved at få et lille overtag, straffede Glostrup en lille blunder i HIC-defensiven, og bragte i to forsøg sig foran 1-0. Den føring holdt dog under 2 minutter, hvorefter Benjamin Nielsen afsluttede et fint HIC-angreb med et skud fra kanten af felten, der strøg flot i mål til udligningen. Med scoringen blev det også helt tydeligt, at HIC’erne var i overtal på tribuen, hvor udligningen skabte jubel. Trods en mand i undertal efter gult kort til David Beisheim, sluttede HIC’erne halvlegen bedst af, med både et skud på overliggeren fra Rasmus Jensen og et hovedstød tæt over mål fra Jakob Christensen.

Efter at HIC igen blev fuldtallige i starten af anden halvleg, satte de blå sig tungt på kampen, og skabte mange gode chancer. Glostrup var som ventet farlige på kontraangreb, men HIC havde en god mand i Tobias Nannestad i HIC-målet. 10 minutter før tid måtte Glostrups venstre back tage ulovlige midler i brug for at stoppe et gennembrud af Rasmus Jensen, hvorfor hjemmeholdet måtte slutte kampen med en mand i undertal. Dette straffede HIC promte, da topscorer Nicolai Beck dukkede op ind i feltet, og fik sat en løs bold i mål.

Afslutningen af kampen blev mere spændende end HIC-fansene ønskede, da Glostrup flere gange var tæt på udligningen, bl.a. med et bold som trillede på stregen på tværs af HIC-målet. Men HIC Tobias Nannestad og holdt stand, og alle HIC’ere kunne glæde sig over en fortjent 2-1 sejr over den hidtidige storebror fra Glostrup.