Mandfolkeindsats gav HIC endnu 3 point i Sjællandsserien

image
Webmaster
27. august 2017 kl. 17:55
Farum Boldklub er blandt oprykningsfavoritterne i Sjællandsserien, hvorfor der ventede HIC’erne hård modstand i lørdagens opgør på Farums hyggelige kampbane. Trods en både spillemæssig og fysisk stærk modtander, viste HIC at holdet bestemt ikke havde tænkt sig at være kanonføde, og efter en holdindsats helt i top, kunne de blå drage hjem til Herstedøster med 3 point efter en dejlig 1-0 sejr.

er skal som bekendt to gode hold til en ordentlig fodboldkamp, hvilket Farum og HIC til fulde levede op til i lørdags kamp. HIC havde i angrebet en debutant i form af Nassor Selim, hvorfor Rasmus Jensen var trukket tilbage på den centrale midtbane, mens Mathias ”Morgan” Mortensen var tilbage på højre back.

Farumholdet lagde ud med hurtigt og flot kombinationsspil, hvor bolden blev ført frem gennem de boldsikre midtbanespillere, inden hjemmeholdets gennembrudsstærke kanter blev sat i sene. Men HIC-defensiven havde fint kontrol, hvor både ”Morgan” og Jonas på de to backer effektivt lukkede af. Offensivt gav opstillingen med 2 angribere HIC’erne flere muligheder, og specielt i de hurtige kontraangreb var de blå farlige. Nicolai Beck kom midt i halvlegen alene igennem i venstre side, men valgt uselvisk at spille bolden på tværs, hvorfor det gode tilbud endte på stolpen. Farum var særligt giftige når de fangende bolden fra HIC’erne højt på banen, og i 1. halvlegs sidste minut var det opskriften, hvor afslutningen fra Farum endte på trekantssammenføringen.

HIC fortsatte det solide defensive spil i 2. halvleg, og begyndte samtidig at sætte Farum under pres. Ikke mindst Nassor Selim var farlig, når han med hurtighed og mod udfordrede, og 10 min. inde i halvlegen kom Nassor flot igennem og spillede bolden ind foran mål, og efter at Farum-målmanden klarede den første afslutning, kunne Victor Pihl på den bagerste stolpe sparke riposten i nettet til 1-0 føring til HIC.

Føringen fik hjemmeholdet til at skrue op for tempoet, men HIC lod sig ikke ryste. De mange indlæg ind foran HIC-målet blev sikkert håndteret af Tobias i målet, samt Jakob og Hartmann  i midterforsvaret. Når Farum forsøgte at spille sig igennem på kanterne, var Jonas og særligt ”Morgan” hurtige på fødderne. I kampens sidste minut fik Farum en god chance for at sikre sig en udligning, men et ellers flot sparket frispark fra 20 meter prellede af på overliggeren over Tobias Nannstad i HIC-målet. Dermed kunne HIC’erne med fuld kræft synge sejrssangen, og glæde sig over endnu 3 point til stillingen i Sjællandsserien. Imponerende at HIC’erne allerede efter 2 kampe kan tage kampen op mod så godt et hold som Farum.