Menu

Løb, tacklinger, sved, støn og spyt – men det endte som Jehovas Vidner

image Holdet mod Tuse
Allan Nielsen
22. april 2018 kl. 00:23
Michael Schliemann fik et fornemt comeback, da HIC tjente endnu et point i sjællandsserien.

Der blev løbet. Og tacklet. Og pustet. Og spyttet. Og løbet. Og Tacklet. Og stønnet. Og løbet. Og råbt. Og løbet. Og bandet. Og løbet. Og headet. Og tacklet. Og den tynde lemmedasker hævder endda, at han havde knækket sig. To gange.

Ude på sidelinjen blev der trampet, stampet, råbt og bandet og forlangt, at der skulle løbe endnu mere.

Men efterfølgende måtte cheftræner Jan Christensen erkende, at han var fuldt ud tilfreds med både den ihærdige arbejdsindsats og det ene point til kontoen i sjællandsserien, som 0-0 mod Tuse IF indbragte.

For trods den lungebelastende indsats kræver det en gigantisk fodboldlup at finde frem til nærgående afslutninger i den hårde fight. Det er nemmere at finde et hår på Stig Tøftings hoved end en åben målchance i kampen. De få gange, Tuse IF fik afsluttet inden for målrammen, kom tilbagevendte Michael Schliemann i sin første kamp i sjællandsserien fornemt i vejen. En parade af et hovedstød i anden halvleg var i den kategori, der redder point – noget af det, en målmand SKAL kunne bidrage med flere gange i løbet af en sæson.

Udskiftningen på målmandsposten var en af de tre ændringer, Jan Christensen havde foretaget i forhold til nederlaget i lørdags mod Liria, og han blev tvunget til endnu en, da topscorer Nicolai Beck i første halvleg pådrog sig en skade i lysken.

Kampen bød således på sæsondebut til Mathias ’Maddy’ Nielsen, der ligesom Kristian Sørensen leverede et glimrende indhop i anden halvleg, da HIC’s forsøg på som i de to første kampe at kvase modstanderen fysisk i slutfasen strandede på manglende individuelle kvaliteter på den sidste tredjedel af banen.

Illustreret af Mathias ’Morgan’ Mortensen som en rasende terrier var det forsvarsspillerne, der var de bedste på en solbeskinnet forårsaften i HIC, hvor det hele endte med at ligne en helt igennem almindelig dag for Jehovas Vidner; der blev banket ihærdigt på døren, men der var ingen, der blev lukket ind.

Sjællandsserien, kreds 1
HIC – Tuse IF 0-0

HIC: Michael Schliemann – Mathias ’Morgan’ Mortensen, Jakob Christensen, Mathias ’Fønne’ Thomasen (anf.), Casper Karlsson – Rasmus Floor Andersen, Rasmus Bjørnskou, Benjamin Nielsen, Victor Pihl Hansen – Nassor Salim, Nicolai Beck
Udskiftninger:
30. Mikkel Andersen for Nicolai Beck
46. Mathias ’Maddy Nielsen for Rasmus Bjørnskou
46. Kristian Sørensen for Victor Pihl Hansen
80. Victor Pihl Hansen for Nassor Salim

335 tilskuere

Luk