HIC opnår de første 2 af 3 mål for sæsonafslutningen

image
Webmaster
05. juni 2019 kl. 09:53
Trods en ualmindelig flot stime af kampe uden nederlag, har HIC fundet topformen for sent til at kunne nå oprykningspladserne i Sjællandsserien. Men i stedet har holdet sat sig 3 vigtige mål for sæsonafslutningen, hvoraf de 2 første glædeligt er opnået med sejre over først Virum og senest Ringsted i Sydbank Pokalen

Et noget sammenblandet Virumhold gæstede HIC fredag aften, hvor de blå fra start til slut sad tungt på kampen. Virum har haft en hård sæson efter nedrykningen fra Danmarksserien, og til kampen mod HIC havde de kæmpet for at stille et slagkraftigt hold. Det lod HIC’erne sig dog ikke påvirke af, og lagde fra kampen start et massivt pres på udeholdet, og allerede efter 14 sekunder afsluttede Nicolai Beck et fint HIC-angreb med et skud tæt forbi mål. Trods et utal af gode HIC-angreb og chancer, blev det kun til 2 mål før pausen, da Først Rasmus Floor sikkert satte et faldt indlæg fra Nicolai Beck i mål, og lige før pausen gjorde Nicolai det til 2-0 efter oplæg af Benjamin Nielsen.

2. halvleg blev om muligt endnu mere med HIC i fuldstændig kontrol, og Virum havde rigeligt at gøre med at forsvare sig. Det lod dog sig på ingen måde gøre, da Rasmus Thønning efter en times spil sendt et projektil af et skud af sted fra kanten af feltet, hvor Virum-målmanden ikke nåede at reagere før bolden lå i kassen. Selvom sejren på ingen måde var i fare, blev den til slut endegyldigt sikret, da Nicolai Beck omsatte Rasmus Floors oplæg til slutresultatet 4-0.

HIC-målscorere fra kampen mod Virum.

Tirsdag aften var HIC draget til Ringsted, hvor det lokale Sjællandsseriehold var modstanderen i Sydbank Pokalen. Kampen var sidste runde under DBU Sjælland, og vinderen er dermed kvalificeret til 1. runde under DBU, der afvikles med divisionsholdene som deltagere efter sommerferien.

HIC startede kampen stærkt, og kom fortjent foran på et hovedstødsmål af anfører Mattias ”Fønne” Føns. Desværre kunne HIC’erne ikke fastholde den stærke start, og efter pausen fik Ringsted udlignet på et tvivlsomt straffespark. Men HIC har ikke uden grund været ubesejret i nu 9 kampe, og 10 minutter før tid var det så vores tur til at få tilkendt et straffespark, som Nicolai Beck sikkert satte i kassen til slutresultatet 1-2.

HIC har nu dermed opnået 2 ud af de 3 mål holdet og trænerteamet har sat for sæsonafslutningen. Med sejren mod Virum er HIC oppe på 34 point, og har dermed overgået sidste års høst på 32 point i Sjællandsserien. I pokalturneringen var det målet, at HIC skal være med i 1. runde under DBU, og dermed kan se frem til en spændende kamp forud for opstarten på efterårssæsonen. Det mål blev sikret med sejren i Ringsted, og nu venter vi med spænding lodtrækningen, hvor HIC kan møde alt fra seriehold til fuldtidsprofessionelle hold fra 1. division. Tilbage udestår så det sidste mål om at fastholde 3. pladsen i Sjællandsserien, hvilket HIC kan sikre, hvis vi fastholder den ubesejrede stime i sæsonens sidste kamp på udebane mod Farum på pinselørdag kl. 15.30.

HIC var i øvrigt i begge kampe uden Nassor Salim, som sammen med 4 andre HIC’ere er med døvelandsholdet til EM i Grækenland. For HIC er det en stolthed at sende spillere til kampe med døvelandsholdet, og mange HIC’ere hepper med hjemmefra.