HIC måtte se sig besejret 0-1 af topholdet BSF

image
Webmaster
30. september 2017 kl. 21:44
HIC var kommet på sæsonens nok sværeste opgave, da topholdet BSF gæstede HIC. Efter en kamp med få målchancer, kunne BSF på et kludemål sikre sig en 0-1 sejr. HIC skal næste gang i kamp på torsdag d. 4.10 kl. 19.30 i lokalopgøret på udebane mod Glostrup.

HIC måtte i sidste weekend tage den lange tur hjem fra Frederikssund med et 2-1 nederlag, efter en indsats som holdet og trænerteamet ikke var tilfredse med. Der var dermed både revanche og rækkens tophold BSF på programmet, da HIC på en flot efterårslørdag bød velkommen til kamp.

BSF missede i sidste sæson oprykning til Danmarksserien i sidste kamp, og holdet har ind til videre lagt en sikker kurs mod oprykning. HIC’erne blev derfor presset hårdt af en stærk modstander i dagens kamp, som ikke gav HIC ro til at bygge spillet op. HIC stod dog fint i defensiven i første halvleg, hvor Tobias Nannestad var en sikker sidste skanse, der skabte ro og tog sig af alle afslutninger indenfor målrammen.

Kampbilledet med BSF i dominans og styring gentog sig i anden halvleg, hvor udeholdet kom tættere og tættere på HIC-målet med farlige afslutninger. Men desværre skulle der et kludemål til, for at HIC’erne kom bagud. I kampen 75. minut gik BSF hjørnespark, som HIC ikke fik ekspederet ordentlig væk, og efter en håndfuld hovedstød frem og tilbage i HIC’s felt, kunne BSF til sidst hætte bolden i mål.

HIC’erne skulle derfor presse spillet frem i forsøget på at udligne føringen. Dette gav flere gode chancer, hvor bl.a. Jakob Christensens hovedstød blev reddet på BSF’s målsteg af en forsvarsspiller. Trods en flere halve chancer de sidste 10 minutter af kampen, måtte HIC desværre se sig besejret 0-1.

Efter 2 nederlag skal HIC’erne gerne hurtigt tilbage på pointkurs, hvilket passende kan ske i lokalopgøret på udebane mod Glostrup på torsdag d. 4.10 med kampstart kl. 19.30. HIC håber at se mange HIC-fans på Glostrup stadion.

Trods nederlaget kunne de mange tilskuere glæde sig over lækre pølser fra grillen, som blev styret på bedste vis af Poppe og John