Menu

Forårsstemning og uforløste fornemmelser i Lundtofte

image Der var debut på HIC’s førstehold til Jonas Vogeley, der var på banen, da Nicolai Beck (tv.) scorede sit første mål på straffespark.
Ulrik "Ulle" Nielsen
29. april 2018 kl. 17:03
Efter spil og chancer var 1-1 i udekampen ikke et retfærdigt resultat

Solen skinnede fra en - næsten - skyfri himmel og græstæppet på Lundtofte stadion indbød til poleret, hurtig og kønt fodboldspil. Men kampen lignede mest af alt en sen oktoberkamp, hvor bolden ikke fik lov at køre mange gange langs græsset.

Fra sidelinjen kunne man se og høre de ældre spillere fra Lundtofte have store problemer med nogle kontante nærkampe og en meget disciplineret forsvarsindsats fra et velorganiseret Herstedøsterforsvar. Bortset fra enkelt tilfældig chance i første halvleg formåede Lundtofte ikke at skabe chancer og styre kampen på deres hjemmebane.

HIC var enkelte gange farlig på omstillinger, og efter 28 minutter var Nicolai Beck og David Beisheim tæt på at komme frem til et flot indlæg fra Rasmus Floor Andersen, der fik vist et glimt af sin imponerende hurtighed med bolden på fødderne. Efter 35 minutter beordrede Jan B. Christensen at hans midtbane skulle holde lidt mere i bolden og spille flere afleveringer, hvilket var savnet efter et hav af bolde til duel fra både HIC og Lundtofte. Midterforsvaret med Mathias ’Morgan’ og Jakob Christensen afviste stort set uden problemer de mange lange bolde fra modstanderens bagkæde.

I pausen varmede Mathias F. Nielsen intenst op. Og fra anden halvlegs start erstattede han David Beisheim,  der ikke havde flere skudfinter tilbage. Det klædte midtbanen, at den store, stærke anfører Mathias ’Fønne’ Thomsen fik en til at aflaste ham i det opbyggende spil. I 47. minut slog Mathias F. Nielsen et frispark ind i boksen, og som en halvstor trold af en æske dukkede Nicolai Beck op på bagerste og løb bolden i mål, men linjedommeren havde set noget, som ingen andre havde set, blev underkendt for offside.

HIC forsatte med at spille bolden hurtigt rundt omkring de nu allerede meget trætte Lundtoftespillere, der  virkede som om at de havde brugt meget af deres energi i første halvleg på at dirke HIC-defensiven op. Men stik imod spillet og til stor ærgrelse for både Herstedøsterspillerne og de omkring 30 fremmødte tilskuere fik Lundtofte i 64. minut fanget Herstedøster i en omstilling og uden chance for den velfriserede målmand Michael Schliemann kunne de bringe sig foran 1-0. Straks efter scoringen blev Mikkel Andersen skiftet for Kristian Sørensen, hvilket betød en del rokeringer. Blandt andet blev ’Fønne’ rykket ned ved siden af Jakob Christensen i midterforsvaret. Det resulterede i en lang aflevering i det 80. minut op i Lundtoftes felt og et klokkeklart straffespark begået imod Mikkel Andersen.

Med sin første scoring på starffespark omsatte Nicolai Beck det iskoldt til en scoring mere til hans imponerende samling.

Få minutter efter er samme opskrift lige ved at lykkedes igen, da ’Fønne’ spillede Mikkel Andersen fri i feltet, men alternativt målmandsspil reddede forsøget.

Det endte dermed 1-1 i en kamp, der gav debut til Jonas Vogeley efter to solide præstationer på reserveholdet.