Efter 36 dage gik det galt

image Med Brøndby Stadion i baggrunden reducerer Nicolai Beck med sit syvende mål i denne sæson på et straffespark begået mod ham selv. Foto: Allan Nielsen
Allan Nielsen
01. oktober 2018 kl. 20:55
HIC’s tre mandlige seniorhold nåede op på 17 kampe uden nederlag, inden det gik galt

Lørdag 25. august ved 17-tiden var det ikke sådan rigtige hylende skideskægt at være involveret i HIC’s seniorafdeling. 1.-holdet havde tabt sæsonens første to kampe, 2.-holdet havde tabt den første og var bagud 4-2 mod Glostrup og 3.-holdet havde indledt med et nederlag.

Men da 2.-holdets snart 114 år gamle målmand gik med frem på et hjørnespark og Torben Holmbæck med sin lange karrieres første scoring fik skrabet bolden over stregen til en 4-4-udligning i overtiden, var det begyndelsen på 36 forrygende dage.

Først forvandledes 4-4 til 3 point, da Glostrup blev taberdømt for et par forseelser i serie 3-kampen, og så var det ellers slut med at tabe fodboldkampe for de blåklædte.

17 kampe uden nederlag nåede HIC’s tre seniorhold op på, inden det i skyggen af det imposante Brøndby Stadion gik galt på en blæsende søndag eftermiddag, hvor Adidas-boldene slet ikke ville makke ret og fløj både hid og did og tre gange ind bag Tobias Nannestad på en rigtig øv-dag.

HIC’erne havde svært ved at sammensætte tre afleveringer, Nassor Salim sparkede ved siden af på en kæmpechance efter et hjørnespark og HIC’s dårlige kvalitet i alt for mange aspekter at spillet blev straffet, da Brøndby i de sidste minutter af første halvleg udnyttede mildt sagt tøvende forsvarsspil og bragte sig foran 2-0.

Med en markant offensiv satsning og en opstilling, der til tider lignede 3-2-5, blev Brøndby efter pausen sat under pres. Mathias ’Fønne’ Thomsen headede på stolpen, med i stedet for den ventende reducering blev det 3-0 efter endnu et tilfælde af ubeslutsomhed. Nicolai Beck reducerede på et straffespark begået mod ham selv efter Mathias ’Morgan’ Mortensen i rollen som angrebsstøtte havde headet bolden på tværs, men det var, hvad det kunne blive til.

I den helt ekstremt tætte Sjællandsserie er der nu 3 point mellem HIC på 3.-pladsen og Fredensborg på 10.-plads – og den afstand kan i værste fald blive udlignet i det indbyrdes møde på lørdag kl. 13.30.

2.-holdet er ubesejret i seks kampe efter åbningsnederlaget til Ejby 68 og spiller efter 1.-holdet lokalopgør mod Albertslund IF’s 2.-hold.

Begge de seneste kampe mod Barberen og Avedøre er vundet 3-2 på henholdsvis 2 og 1 scoring i de sidste 10 minutter, hvilket har bragt HIC op på 4.-pladsen, blot 2 point efter Friheden og Barberen.

Lige som de to øvrige HIC-hold indledte 3.-holdet med at tabe til en modstander, der nu topper rækken som ubesejret, men med placeringerne 3, 4 og 4 er det atter lidt sjovere at være seniortræner i HIC. Og det kan være endnu sjovere på lørdag ved 17.15-tiden.