Menu

Af med hatten, på med hattene, en på hatten og ondt i hatten

image
Allan Nielsen, hic.dk’s hjemvendte medarbejder
01. april 2018 kl. 09:44
Så er vi hjemme igen, alle 66, ovenpå en begivenhedsrig uge i Tyrkiet, kulminerende med et mildest talt begivenhedsrigt døgn, der er forsøgt komprimeret i overskriftens ’hattrick’.

Først det sportslige, der blev afrundet med endnu en velmatchet træningskamp. Resultaterne 1-1, 0-0, 2-0, 1-2, 0-1 og 1-2 understreger jævnbyrdigheden i alle de kampe, HIC var involveret i under det succesfulde ophold på Kremlin Palaca i Antalya, og selv om det sluttede med tre nederlag, er der overhovedet ingen grund til bekymring, Tværtimod.

1.-holdet spillede nemlig fredag en ekstremt imponerende 1. halvleg mod Sprint-Jeløy, der i 2017 rykkede ud af den norske 3. division, svarende til danmarksserien.

I optakten til kampen sagde cheftræner Jan Christensen, at han ville blive skuffet, hvis holdet ikke ville være i stand til at ’levere varen’ og citerede på den anden side 2.-holdstrænerens løfte om at tage hatten af, hvis det skete. 2.-holdstræneren måtte lede forgæves efter en hat, for der var i dén grad til at lette på låget over den taktisk disciplinerede og koncentrerede indsats ovenpå seks dages indsats på træningsbanen.

HIC førte 1-0 ved pausen på endnu en scoring af Simon Hellebek, skabt af et eminent hovedstød af Casper Karlsson, der senere i kampen fik underkendt to scoringer. Og han spiller altså venstre back.

Seks udskiftninger i anden halvleg gav blandt andet den første optræden på 1.-holdet til 19-årige Laust Høygaard, der benyttede turen til Tyrkiet til at sikre sig en plads i A-truppen bare for at understrege.

Cheftræner Jan Christensen evaluerer sidste træningskamp, inden sæsonpræmien fredag d. 6.4 mod Farum

Efter udflugten til Belek var det ’hjem’ til mere hatteleg. Den Store Tyrkquiz fandt sin afgørelse med sejr til Hold 9 og efter et sindsoprivende finale fik Hold 4 fornøjelsen af at rejse hjem med de dinglende narrehatte, men inden fik den samlede trup lov til at give den en på hatten i hotellets bar og diskotek med det logiske resultat, at flere havde gevaldigt ondt i hatten, da turen gik hjemad mod det noget køligere nord.


HIC's helt egen konkurrence- og quizkonge A. Nielsen, har styr på alle resultater i de prestigefyldte konkurrencer


Vinderne i den store tyrkquiz

Træningslejren har været en ubetinget succes, der forhåbentlig vil have afsmittende på alle seniorafdelingens fem hold. Det vil vise sig allerede i den kommende weekend, når turneringen genoptages med fire kampe, hvor der for første gang i år er rigtige point på spil.

Trætheden meldte sig for alvor på rejsen hjemad.....

Og som sidste aftryk fra hattehylden, så var der selvfølgelig hele historien om HIC’s helt egen hattemand, men den gemmer vi til de respektive omklædningsrum. Det er jo ikke alt, der skal ud…

HIC 1 – Sprint-Jeløy (Norge) 1-2 (1-0)
1-0 Simon Hellebek

HIC: Torben Holmbæck – Kristian Sørensen (Laust Høygaard), Jakob Christensen, Mathias ’Fønne’ Thomsen, Christian Karlsson (Lasse Belchuke) – Rasmus Andersen, Rasmus Bjørnskou (Magnus Hørning), Benjamin Nielsen (Frederic Vibe), Victor Pihl Hansen (David Beishein), Simon Hellebek, Nicolai Beck (Nassor Salim)

 

Luk