Menu

Tak, på gensyn og velkommen til

image
Nicolai Hermansen, Ungdomsformand
09. oktober 2018 kl. 17:07
Simon Alexander Nielsen og Lasse Lauridsen stopper hos U16 drengene - Kasper Kristensen bliver ny cheftræner

I HIC lyder et ordsprog, vi siger aldrig farvel men altid på gensyn. Dette er også tilfældet denne gang. 

Der skal lyde et kæmpe tak til Simon Alexander, som tager en lille pause fra ungdoms fodbold, for at havde lidt mere tid til sin Master uddannelse, som han går ind i en travlere periode med. Simon fortsætter sin målmandstræning med kvindesenior. Samt Lasse Lauridsen som efter et år i HIC og et barn rigere nu har brug for at tilbringe mere tid med familien. Heldigvis er Lasses ældste datter medlem i HIC, hvor hun til dagligt spiller på vores u6 hold.

Så glædeligt at vi ikke siger farvel til nogen af de to, men på gensyn. Der skal lyde en kæmpe tak fra hele bestyrelsen for jeres engagement med disse drenge. 

I samme anledning skal vi byde velkommen til en gammel Albertslund-dreng men i nye klæder, Kasper Kristensen som overtager rollen som cheftræner for u16-1

Kasper har en fortid i AIF, Hvidovre IF samt Brøndby IF som træner. I alle klubber har han trænet u15-u17, så Kasper kommer med en stor erfaring for at træne teenage fodbold. Kasper var ude at se holdet spille mandag imod Gladsaxe-Hero og udtalte, “det ligner et godt velspillende hold, ikke de højeste og mest fysiske spillere. Men hvis vi kan flytte bolden hurtigt nok. Så er det andet heller ikke vigtigt” 

Kasper bliver suppleret af Nicolai Hermansen som assistent.

Nicolai træner til dagligt u17-2 som han vil fortsætte med. 

 

På vegne af bestyrelsen 

Nicolai Hermansen, Ungdomsformand

 

 

Luk