Menu

Husk at støtte vores sponsorer

image
Sponsorudvalget
10. juli 2018 kl. 20:17
Sponsorer er med til at gøre det lettere i HIC - Mange nye er kommet med

Enhver idrætsforening har brug for sponsorer - I HIC har vi haft et struktureret sponsorarbejde i næsten 30 år, det er de sponsorer der giver bidrag til hele klubben. Så har vi de sponsorer der støtter et enkelt hold, det gælder især i ungdomsafdelingen.

Støt vores sponsorer med et samarbejde - På flertallet af logo'er er der et link til hjemmeside med kontaktinfo. Der er alt fra købmænd til tandlæger.

Kan du se at vi lige præcis mangler en sponsor fra et sekment som du har kontakt med eller har du bare en sponsor som vil være en del af HIC-familien, så tøv ikke med at kontakte sponsorudvalget

Et sponsorat i ungdom gælder i 2 år og der vil man blive profileret på spilletrøje og hjemmesiden - En aftale i ungdom laves med formand Søren Burchall.

I senior er der mange fordele som aftales med sponsorudvalget som består af Anders Fabild og Kim Andersen

Sponsorudvalget: TRYK HER>>

Der skal bydes et stort velkommen til vores nyeste sponsorer: Kvickly Albertslund, Z-teknik, Heidis Bier Bar, BoXon, Tøjeksperten Glostrup,          Byens Aftenskole, Invita Næstved, Collectia, Fodsport, CG Jensen, Dominos, Tømrermester Jakobsen, Lloyd Copenhagen, Altoo, Tandlæge Helle Svendstrup og DIS-Kbh.

Se alle vores sponsorer:

HIC: TRYK HER>>

Ungdom: TRYK HER>>

 

Luk