Menu

HIC ramt af coronasmitte

image
Bestyrelsen
14. september 2020 kl. 22:16
HIC har desværre erfaret, at flere af vores medlemmer er testet positve for corona. Det får dog ikke aktuelt betydning for aktiviteterne på nogle hold, men hele HIC strammer op på alle forholdsregler.

HIC er i dag mandag d. 14.9.2020 blevet bekendt med, at flere medlemmer er blevet testet positive for coronavirus. De pågældende medlemmer har dog ikke været med i aktiviteter i HIC eller været i forbindelse med deres hold i så lang en periode, at det efter rådgivning fra sundhedsmyndighederne er relevant at nedlukke hold.

Men med den aktuelle situation med smitteudbredelse på vestegnen, strammer vi i HIC op for de forholdsregler, som allerede er indarbejdet omkring alle hold. Her er de væsentligste regler for spillere og forældre

  • Ingen spillere, trænere eller forældre må møde op til aktiviteter i HIC, hvis du mærker nogen form for symptomer på mulig coronasmitte
  • Hold afstand når du færdes i HIC, og undlad fysisk kontakt som håndtryk mm.
  • Overhold begrænsninger for brugere i særligt omklædningsrummene
  • Nys og host altid i ærmet
  • Alle på holdene skal afspritte hænder før alle kampe og træninger.

Vi håber, at vi med fælles indsats kan stoppe smittespredningen i HIC, så det fortsat kan være trygt for alle at komme til træning og kampe.