Menu

HIC har mistet en god kammerat og ægte HIC’er

image
Webmaster
13. september 2018 kl. 15:36
Den mangeårige HIC’er Bent V. Jensen er efter svær sygdom afgået ved døden

Den mangeårige HIC’er Bent V. Jensen er efter svær sygdom afgået ved døden. Bent kom med i HIC tilbage i slut 1980’erne og start 1990’erne som træner for den dengang nystartede pigeafdeling, hvor døtrene Rikke og Mette var ivrige fodboldspillere. Bent snørede også selv fodboldstøvlerne, hvor han i mange år var en fast bestanddel af HIC’s veteranhold. Bent var dermed en del af HIC i næsten 40 år, og har bidraget med mange timers indsats for klubben, hvor hele familien også har haft sin gang.

Trods mange års sygdom bevarede Bent kontakten til HIC, efter han stoppede som træner og spiller. I de seneste år var Bent en fast bestanddel af torsdagsmotionisterne, hvor en gruppe rutinerede HIC’er mødes og vender verdenssituation over morgenkaffen, inden formen holdes ved lige i de trange rammer fitnessrummet.

Bent har altid af mange været en afholdt person, som mange HIC’ere med glæde har kaldt en god kammerat. Torsdagsmotionisterne deltog naturligvis sammen med HIC’s fane i den smukke bisættelse af Bent.

Fra HIC går de varmeste tanker til Bents familie.

Æret være Bent Vestergaard Jensens minde

Luk