Menu

Goddag og farvel til sponsorer

image
Sponsorudvalget
11. april 2019 kl. 09:58
Nye sponsorer er kommet til - Desværre er der også nogle der takker af for denne gang

HIC er en klub som gør et kæmpe arbejde for og med sponsorer - De er med til at dreje klubben i den retning som vi har valgt.

Alle har glæde at disse sponsorater - Men som så meget andet, så sker der også ændringer for HIC.

I år har vi sagt farvel til vores mangeårige sponsor Danica Pension, tusind tak for et fantastisk samarbejde. Det er også blevet et farvel til Byens aftenskole som i forskellige sammenhæng har støttet vores arbejde i mange år - Men ting har sin tid.

Til gengæld kan vi nu sige velkommen til 

Optimera kom til Albertslund for et par siden og holder til på Herstedvang 2C - I og for sig på grunden hvor HIC i gamle dage holdte fester på Røde Vejrmølle Kro.

Optimera omfatter 17 store byggemarkeder i Danmaro og Grønland, samt et online byggecenter med landsdækkende levering. Som proffesionel byggecenterkæde er størstedelen af Optimeras kunder professionelle håndværkere, der arbejder med bygge- og renoveringsopgaver. Optimera har også en betydelig omsætning fra gør-det-selv kunder.

VELKOMMEN TIL OPTIMERA - tryk på logoet og du kommer over på deres hjemmeside

 

Odendo er en socialøkonomisk virksomhed, hvor du gennem deres auktionsplatform, kan gøre en fantastisk handel, og samtidig støtte et godt formål.

Hundredvis af gode formål, anvender Odendo som fundraisingplatform til, at skaffe vigtige midler til deres virke. Faktisk har de pt. indsamlet mere end 18 mio. kr. til gode formål.

Auktionerne på Odendo, består af produkter, der sælges af virksomheder, som har mulighed for, at donere dele af eller hele overskuddet til et godt formål. Ved at deltage med produkter på auktion, får virksomhederne ekstra salg, nye kunder, og unik og effektiv markedsføring.
 
Odendo har mere end 60.000 registrerede kunder, 38.000 Facebook følgere og 35.000 nyhedsbrevsmodtagere.

Odendo er naturligvis e-mærket og vandt i 2015 E-handlesprisen i kategorien “Bedste nye ehandelsvirksomhed”.
Du vil opleve en del opslag fra Odendo på HIC's facebookside
VELKOMMEN TIL ODENDO - tryk på logoet og du kommer over på deres hjemmeside
Inden weekenden vil vi præsentere endnu en sponsor - Det drejer sig om benzin, mobil og el
STØT ALLE VORES SPONSORER - DE STØTTER DIG

 

Luk