Menu

Flot debut til vores yngste dommere

image Yasin og Frederik holdte kortene i lommerne
John Bødker
14. april 2018 kl. 14:12
Yasin og Frederik fra vores U16 drenge kastede sig ud i dommergerningen

HIC's U12 og U13 drenge spillede her til formiddag hjemmeskamp - Det er der ikke så meget nyt i - Det nye så man hos "de sorte" med fløjten. Ungdomsformand Nicolai Hermansen havde i 11'de time trukket to kaniner op af lommen, da Yasin og Frederik fra vores U16 afdeling havde indvilgiet sig i dommergerningen.

Det var ikke uden sommerfugle i maven at drengene fløjtede op til deres debutkampe som fodbolddommer og uden de store sværslag kom de helsindet igennem kampen. Yasin dømte U13 på fabriksparken og Frederik tog sig af U12 - U12 drengene spillede en stor kamp og vandt fortjent med 5-1, dertil sagde Frederik, med et glimt i øjet, at man vel ikke blev kaldt hjemmebane dommer! I Yasin's kamp var der ikke tale om det samme da U13 drenge løb ind i en øretæve på 11-4.

De to drenge, som afslutter deres karriere i folkeskolen til sommer, var efter kampen ikke i tvivl om at det havde været en oplevelse at være dommer - Men det kom bag på dem at der var så mange ting de skulle have tjek på - men det gik jo. Det er i hvert fald ikke sidste gang de vil prøve dommergerningen - Hvem ved, det kan jo være de tager en dommeruddannelse. De sagde i kor at det kunne være sjovt.

Luk