Menu

En aften i farver

image
John Bødker
26. april 2019 kl. 16:30
Sponsorer og andet godtfolk fik en på opleveren da sponsorudvalget havde inviteret til hygge

I 31 år har HIC nydt godt af sponsoreres velvillige bidrag til alle i klubben - Dette skulle igen fejres og DET BLEV DET. Anders Fabild bød velkommen til de mange fremmødte.

60 sponsorer og andet godtfolk var mødt op til en hyggelig aften i Musikhuset til god mad og alletiders historier. Aftenens højdepunkt indtraf kl 21.30 da vi alle satte os til rette og skulle underholdes af bysbarnet Anders "Anden" Matthesen - Men samtlige af vores gæster var varmet godt op af Jonas fra Kvickly der guidede os igennem diverse vine med den skønneste humor.

Ved 20-tiden kom cheftræneren på 1ste herresenior Jan Christensen på banen og fortalte om sine 3 første år i HIC - Et klubliv han aldrig havde oplevet før. Hans vinderinstinkt smittede igennem hans tale på 20 minutter - med et lille snert af alvor og masser af humor. Jo vi fik noget for pengene på denne lune forårsaften.

    

   

Nåh ja, endnu engang havde Albertslund Centerslagter leveret de skønneste herligheder ved spisningen - Jo, det var en fantastisk aften.