Menu

Det blev en fornøjelig søndag med HIC's sponsorer

image
John Bødker
08. oktober 2018 kl. 01:00
Mange af HIC's sponsorer troppede op til det årlige sponsorarrangement som igen var henlagt til Musikhuset - Underholdningen tog No More Jacks sig af.
Det var et spændt sponsorudvalg der havde inviteret supersponsorne til hyggeligt samvær og underholdning i Musikhuset i Albertslund - At lave et arrangement en søndag eftermiddag var nyt, men det tog sponsorne sig ikke af og mange var mødt op for at støtte arrangementet og samtidig få nogle hyggelige timer i sponsornetværket. 
Den ansvarlige for sponsorkonceptet i HIC, Anders Fabild bød traditionen tro velkommen og kunne fortælle at konceptet nu havde kørt i 30 år .
Uden sponsorernes hjælp ville HIC ikke være der hvor de er og måske på vej hen.

HIC's ansvarlig for sponsorkonceptet Anders Fabild bød velkommen

Efter en dejlig frokost stod den på kaffe med de lækreste kager og da man lige havde fået pustet ud, stod den på underholdning fra øverste hylde. 

HIC havde i år valgt forestillingen "No More Jacks" som allerede nu har høstet flotte anmeldelser fra pressen - Der var dømt fællessang og stor begejstring da vi blev præsenteret for mange popklassikere som blev leveret af Jesper Lohmann, Keld Heick, Jesper Asholt og Stig Rossen, som endnu engang er draget på tur med vokalt overskud. Tidligere som Four Jacks i shows der er blevet så godt modtaget, at kvartetten gennem årene har tømt hele Four Jacks-repertoiret for sange.

Titlen på årets show er derfor ‘No More Jacks’. Et show som starter sin musikalske tur ned ad mindernes allé fra det tidspunkt, hvor de originale Four Jacks sluttede: i 1964. I Peder Kragerups lækre firstemmige vokalarrangementer giver de fire herre således deres bud på, hvordan det ville have lydt, hvis gruppen var fortsat med at synge sammen i de efterfølgende årtier.

Kl. 18.00 sluttede koncerten og der var så mulighed for at blive hængende lidt i et tilstødende lokale som HIC havde fået stillet til rådighed. Vi kunne nu erfarer at vi igen havde fået stablet et vellykket program på benene da vores gæster viste løftede en tommelfinger og nikkede anderkendende.

 

Luk