Menu

50 frivillige i HIC havde en fantastsik aften

image Søren Burchall (formand, HIC), Jesper Møller (formand, DBU) og Jakob Koed ( formand, DBU Sjælland)overrakte æresdiplomet til Søren Burchall
John Bødker
31. januar 2019 kl. 15:18
Søren Burchall fik æresbevisning fra DBU for mere end 25 års bestyrelsesarbejde

Klubhuset dannede rammen om klubbens årlige arrangement for de frivillige i klubben, hvor HIC fik sagt tak for den uvurderlige indsats i 2018. 50 mødte op for at hører nyt om det kommende byggeri i HIC og et foredrag med DBU's formand Jesper Møller. DBU Sjællands formand Jakob Koed deltog også med en skjult dagsorden, mere herom senere.

Søren gennemgik det store arbejde der indtil videre er lagt i et kommende klubbyggeri med nye omklædningsfaciliteter, som bunder i indput fra mange HIC'ere som oplever den begrænsning som er i vores omklædningsrum, materialerum, depot mm. 

For mange er det et irritationsmoment i dagligdagen, at man står på tæerne af hinanden for at dyrke idræt i HIC grundet få omklædningsfaciliteter.

Projeket er udviklet af rådgiverfirmaet Keingart, som har udviklet et nyskabende projekt, med særlig fokus på at skabe faciliteter som kan tiltrække og fastholde piger og kvinder i HIC.

Interessen for byggeriet og dets ideer var stor.

Efter Sørens fremvisnig af klubbyggeriet, trådte DBU Sjælland's formand frem og til Søren Burchall's store overraskelse var det ham som Jakob Koed gerne ville takke for en kæmpe indsats som frivillig i mere en 25 års bestyrelsesarbejde. DBU's ærestegn blev overrakt til en tydelig stolt formand, som i øvrigt også har været formand i 10 år.

DBU Sjællands formand Jakob Koed og Søren Burchall med det synlige bevis.

 

Herefter overtog Jesper Møller ordet, og fortalte om arbejdet i DBU og den generelle tilstand i dansk fodbold. Med gode spørgsmål fra HIC’erne blev det en spændende time, hvor emner fra landsholdskonflikten, ambitionen om 120.000 flere medlemmer i de danske fodboldklubber herunder 65.000 piger og kvinder samt esportens mulighed for fodboldklubberne blev berørt.

 

DBU's formand fortalte om det store arbejde i DBU og hvordan man vil bygge fremtiden.

Endnu en rigtig god aften i HIC sluttede ved otte tiden.

Luk