Menu

5 HIC'ere er udtaget til fodboldlandsholdet

image
John Bødker
19. september 2018 kl. 20:51
Døvelandsholdet invitere til gratis EM-kvalifikations kamp på Frederiksberg Idrætspark den 29 september

Det er en alt afgørende kvalifikations kamp til EM i GRækenland i 2019, det dansk døvelandshold skal ud i lørdag den 29 september kl. 17.00 på Frederiksberg Idrætspark, hvor modstanderen er Serbien.

I HIC er vi stolte over, at 5 af vores spillere repræsentere det danske landshold og vi håber at mange vil tage turen ud til Frederiksberg og støtte op om drengene.

Nassor Salim får indput af landstræner Per Sørensen i kampen mod Spanien                  foto: Morten Pape

 

De 5 HIC'ere på døvelandsholdet er: Uffe Morell Nielsen, Jason Rasmussen, Ali Reza Shiripour, Mads Gotfredsen og Nassor Yussuf Saleh Salim.

Fodboldkampe for døve ligner langt hen ad vejen alle andre kampe. Den største forskel er, at dommeren ud over fløjten også har et flag, som han markerer med, når der er en kendelse. Desuden markerer linjedommeren i forbindelse med hver eneste kendelse. Ellers spilles der efter de normale regler. På døvelandsholdet er det foretrukne sprog selvsagt tegnsprog, men der er enkelte hørende spillere med.

Der findes en defineret grænse, som alle skal overholde. Grænsen ligger på et høretab over 55 decibel, og den grænse er fastsat internationalt.

Kom ud og støt holdet - der er gratis adgang.

Luk