Menu

Store fodboldoplevelser venter i HIC henover sommeren, når Brøndbys superligahold og Oldboys landsholdet gæster HIC

image
Bestyrelsen
27. april 2021 kl. 14:00
HIC kan med stor glæde byde indenfor til fodboldoplevelser fra højeste hylde, når vi som forsinkede fejringer af 100 års jubilæet spiller mod Brøndbys superligahold torsdag d. 1. juli og Oldboys landsholdet fredag d. 27. august

2020 blev som bekendt ikke det jubilæumsår vi med stor glæde havde set frem til i HIC, ligesom vi fortsat enormt savner at byde alle HIC'ere og venner af klubben indenfor til store fodboldoplevelser og hyggelig samvær. Derfor er det med stor glæde, at vi nu kan offentliggøre to store fodboldoplevelser i HIC

HIC - Brøndby IF's superligahold torsdag d. 1. juli kl. 18.00

HIC - Oldboys landsholdet fredag d. 27. august kl. 18.30


Brøndbys måske kommende danske mestre gæster HIC torsdag d. 1. juli kl. 18.00

Det er endnu ikke afklaret hvor mange tilskuere HIC må have til de to kampe, men vi håber bestemt på plads til alle HIC'ere og fodboldelskende venner af klubben. Når vi mere om evt. billetter til kampene, udmelder vi straks flere informationer.

Til begge kampe skal HIC bruge mange frivillige til at hjælpe med de praktiske opgaver. Vi håber at mange vanen tro vil melde sig, så disse store kampe bliver fantastiske oplevelser for os alle i HIC. Nærmere info om hvordan man melder sig som hjælper følger snarest.


Der venter HIC møde med nogle af dansk fodbold største stjerner, når Oldboys landsholdet gæster HIC fredag d. 27. august.

 

Luk