Menu

HIC har med stor sorg mistet en god og værdsat klubkammerat, da Finn Nielsen er afgået ved døden.

image
Søren Burchall, formand
08. september 2017 kl. 11:12

Mindeord

HIC og mange mange folk rundt om i klubben har med stor sorg modtaget meldingen om, at vores mangeårige medlem Finn Nielsen er afgået ved døden.

Finn har været en aktiv del af HIC siden 2000, hvor han første gang trådte til som træner for sin søns ungdomshold. Siden er fuldt mange år som ungdomstræner, hvor ikke mindst Finns indsats for drengene fra årgang 1994 har været ualmindeligt succesfuldt, da en stor gruppe af disse drenge i dag udgør stammen på 1. herresenior.

Finn var tillige dommer i både HIC og for DBU Sjælland igennem en årrække, hvor hans indsats på banen gjorde ham til en anerkendt og værdsat dommer.

Da Finn stoppede som ungdomstræner trådte han ind i arbejdet med administrationen af HIC, da han overtog en nyoprettet funktion med styring af HIC’s medlemsadministration og kontingentopkrævning. Denne opgave løste Finn på allerbedste og mest effektive vis, og Finns stærke kompetencer og vedholdenhed flyttede HIC ind i rene it-baserede løsninger – noget vi næppe var nået så hurtigt, uden Finns indsats.

Finns familie har også en del af HIC igennem mange år, hvor Finn fulgte med på sidelinjen, når drengene drengene trak i den blå trøje.

Efter kort og ganske uventet sygdom er Finn afgået ved døden. HIC og Finns mange venner i klubben har mistet en god ven og klubkammerat, og vores varmeste tanker går til Finns' familie.

Finn bisættes fra Herstedøster kirke tirsdag d. 12. september kl. 11.00, med efterfølgende sammenkomst i HIC’s klubhus.

Æret været Finn Nielsen minde.

Luk