Tina, Nete og Marianne
06. februar 2017 kl. 14:56
Til generalforsamlingen hører man årsberetningerne fra de forskellige afdelinger. I år har fodboldfitness valgt at lægge noget af deres beretning ud på hjemmesiden. Du kan hører de andre beretninger til generalforsamlingen den 13 februar - VI SES DA.....'IK 'OS!

Det er en stor fornøjelse at være spillende træner for HIC’s gladeste hold – nemlig Fodbold Fitness holdet. Vi har igen haft et travlt efterår med mange gode aktiviteter og traditioner.

Den første fredag i september holdt vi for fjerde år i træk vores eget 5 mands stævne. Igen i år var vi 8 hold med 6-8 spillere pr. hold. Vi stillede selv med to hold. HIC fik stor ros fra de 6 modstander hold, et godt stævne, hvor vi har lige kampe, og gode dommere. Stævnet blev afviklet med 2 puljer, så alle fik spillet tre indledende kampe og sluttede af med placeringskampe. HIC endte med at få både en 4 plads og en flot 1. plads. Stævnet sluttede med fællesspisning, hvor alle spillere og trænere blev og spiste med. Vi var i alt 72 til spisning.

Den 8. oktober var HIC pigerne traditionen tro med til lyserød lørdag hos Bytoften Fodbold Fitness. Her stillede HIC igen med 2 hold. Der var i alt 25 hold med i stævnet og 5 puljer. Vi endte med at spille 8 kampe, så vi var godt trætte til sidst. Igen her oplevede vi mange lige kampe, hvor resultatet kunne være gået begge veje. HIC’s to hold endte på en flot 5. plads og en 19. plads.

Primo november holdt vi vores årlige julefrokost, hvor vi begyndte med at spille bold i hallen på Herstedøster Skole. Stor tak til Peter Dohlmann for at bruge et par timer på at træne os. Vi synes alle det var fedt med god inspiration og en god træning. Denne taler vi stadig meget om. Vi sluttede af i HIC’s klubhus med god mad, grin, konkurrencer og dans. Fodbold Fitness holdet er glade for, at vi har muligheden for at holde fester og hygge os i klublokalerne.

Den 6. december var 7 glade piger inde og spille kamp mod Nørrebro United Fodbold Fitness. De har kontaktet os efter lyserød lørdag og ville gerne spille kamp mod os. De nævnte, at vi altid var hyggelige at spille mod og altid har et smil på. Vi er glade for at få muligheden, så vi takkede selvfølgelig ja. Kampen gik godt og var en god oplevelse.

Fredag den 13. januar havde vi 6 piger til indendørs stævne i Bytoften Fodbold Fitness. Her spillede pigerne 6 indledende kampe og sluttede med en placeringskamp om 3.- og 4. pladsen. Piger løb med en flot 4. plads, efter mange lige kampe.

Den 4. februar tager endnu et hold til indendørsstævne i Gundsølille.

Vi har i løbet af sommeren og efteråret fået 8 nye spillere. Vi har både fået 4 yngre kvinder, så nu har vi også spillere under 28 år, samt vi har fået et par ’gamle’ HIC seniorkvinder. Vi har altid plads til flere. Vi er nu oppe på 33 aktive spillere. Her i skrivende stund har vi to kvinder som har kontaktet os for at komme og prøve. Så dejligt at se at vi har et attraktivt tilbud, som stadigvæk tiltrækker nye spillere.

Vi håber, at vi de kommende år kan få et godt samarbejde op og stå med Kvinde senior, hvor vi måske kan være attraktivt tilbud til at kunne holde på de spillere som ellers ville stoppe.

SÅ HÅBER VI AT HERRERNE OGSÅ FÅR ETABLERET ET FODBOLDFITNESS HOLD I LØBET AF 2017